Trouwjurken Ladybird

De trouwjurken van Ladybird zijn elegant en tijdloos. Dit topmerk van eigen bodem is innovatief en zorgt steeds weer voor een liefdevolle afwerking. Bij Bruidshuis Elly vind je verschillende trouwjurken van Ladybird en helpen wij je met het vinden van jouw droomjurk! Onze ervaren stylistes staan voor je klaar om je te adviseren en begeleiden bij jouw keuze. Daarna zorgen onze coupeuses er gratis voor dat de jurk perfect past! Voor jouw droomjurk ben je bij ons aan het juiste adres.

Bezoek onze nieuwe website

Bruidshuis Diana & Bruidshuis Elly zijn samen gegaan naar 1 website:

Bezoek de Nieuwe Website

 

Haal het mooiste uit jezelf

Met de trouwjurken van Ladybird straal je op jouw trouwdag als geen ander! De bruidsjurken worden met veel zorg gemaakt en dat is goed te merken. De trouwjurken van dit eigentijdse merk komen in veel verschillende stijlen, zodat er voor elke bruid wel een geschikte bruidsjurk tussen zit. Als het aan de ontwerpers ligt, hoef je op jouw mooie dag geen genoegen te nemen met minder. Of je voorkeur geeft aan simpel en klassiek óf aan tule, kant, parels en details: het kan allemaal met de collectie van Ladybird! Tussen onze meer dan honderd Ladybird trouwjurken vind je de volgende stijlen:

  • Rechte trouwjurken;
  • A-lijn trouwjurken;
  • Baljurken;
  • Mermaid trouwjurken;
  • Positie trouwjurken;
  • Gekleurde trouwjurken.

Ons doel is jouw te laten stralen op die bijzondere dag. Met een trouwjurk van Ladybird komt dit zeker goed.

Trouwjurken van Ladybird kopen bij Bruidshuis EllyLadybird trouwjurken Bruidshuis Elly 960 - Bruidshuisdiana

In de bruidswinkel van Bruidshuis Elly vind je een grote collectie Ladybird trouwjurken. Onze vakkundige stylistes geven je advies bij het zoeken naar de perfect bruidsjurk en onze coupeuses zorgen er vervolgens voor dat deze als gegoten zit. Kom daarom trouwjurken passen in ons bruidshuis. Ons gepassioneerde team staat voor je klaar. Maak direct een afspraak en vind jouw droomjurk! Tot ziens bij Bruidshuis Elly!

Afspraak maken Neem contact met ons op