Marylise trouwjurken

De trouwjurken van Marylise worden gekenmerkt door hun eenvoud. Deze trouwjurken hebben geen opsmuk nodig om een bruid te laten stralen op haar trouwdag. Door de eenvoud van de Marylise trouwjurken blijft de focus op jou. De minimalistische en speelse look passen perfect binnen de bruidsmode van 2017. De jurken zijn gemaakt van de fijnste stoffen en voorzien van subtiele details. Bij Bruidshuis Elly vind je een ruime collectie van dit Belgische merk, zodat er altijd een jurk bij zit die bij jou past.

Bezoek onze nieuwe website

Bruidshuis Diana & Bruidshuis Elly zijn samen gegaan naar 1 website.

Bezoek de Nieuwe Website

 

Elegantie en eenvoud

De bruidsjurken van Marylise hebben elegante lijnen en worden gemaakt van luxe stoffen die soepel vallen. Jouw natuurlijke schoonheid wordt door de prachtige stijl benadrukt. Mede door de flatterende silhouetten en prachtige pasvormen van deze bruidsjurken zie jij er op je best uit op jouw trouwdag. Marylise trouwjurken Elly 1043 - Bruidshuiselly

Voel je goed en straal van binnenuit

Als jij je goed en comfortabel voelt op de speciale dag, dan straal je dat uit. Dat is het belangrijkste recept voor een mooie dag. De trouwjurken van Marylise zorgen ervoor dat je je comfortabel, vrouwelijk & goed voelt en hierdoor straal je van binnenuit. Bij Bruidshuis Elly vinden wij dat het allerbelangrijkst en daar helpen we je graag bij. Je kunt je trouwjurk combineren met accessoires voor een onvergetelijke look. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze:

Marylise trouwjurken laten de bruid stralen

De simpele Marylise trouwjurken zorgen ervoor dat je als bruid straalt. Wil je deze bruidsjurken graag passen? Maak dan snel een afspraak bij Bruidshuis Elly. In onze bruidswinkel voorzien we je van advies en zorgen we dat jouw droomjurk op maat gemaakt wordt. We zien je graag terug!      

Afspraak maken Neem contact met ons op