Pronovias trouwjurken

Pronovias trouwjurken kun je uiteraard vinden bij Bruidshuis Elly. Bij ons vind je een ruime collectie, zodat jij de trouwjurk van het merk Pronovias vindt die bij jou past! In onze bruidswinkel in Zwanenburg (nabij Amsterdam) vind je bruidsmode van verschillende gerenommeerde merken. Wij bieden onder andere de volgende merken aan: 

Bezoek onze nieuwe website

Bruidshuis Diana & Bruidshuis Elly zijn samen gegaan naar 1 website.

Bezoek de Nieuwe Website

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze volledige collectie online of kom langs in onze winkel. 

Pronovias trouwjurken voor een kleiner budget

Pronovias is een bruidsmodemerk afkomstig uit Spanje met een elegant assortiment. De bruidsjurken zijn gemaakt van kwalitatieve luxe materialen zoals zijde en kant. Op zoek naar Pronovias trouwjurken tegen een lagere prijs? In onze Bruidsjurken Outlet Store, in de buurt van Bruidshuis Diana, vind je trouwjurken van topmerken tegen een veel lagere prijs! Zo ook Pronovias trouwjurken, zodat jij in de jurk van je dromen kunt trouwen zonder je zorgen te hoeven maken over jouw budget.
 

Bezoek Bruidshuis Elly voor jouw droomjurk

Voor mooie Pronovias trouwjurken kun je bij Bruidshuis Elly terecht! Maak direct een afspraak en kom onze Pronovias trouwjurken passen. Onze stylistes adviseren je graag en onze coupeuses maken de trouwjurk van jouw keuze gratis voor je op maat!

 

Pronovias trouwjurken Elly 1095 -Bruidshuiselly   Pronovias trouwjurken Elly - Bruidshuiselly

Afspraak maken Neem contact met ons op