Gekleurde trouwjurk

Ben je op zoek naar een gekleurde trouwjurk in plaats van een witte bruidsjurk? Bij Bruidshuis Elly is het geen probleem! Onze collectie bruidsmode omvat veel verschillende trouwjurken, waaronder gekleurde trouwjurken in veel verschillende stijlen en modellen. De perfecte gekleurde trouwjurk naar wens vind je vast en zeker in onze collectie!

 

Bezoek onze nieuwe website

Bruidshuis Diana & Bruidshuis Elly zijn samen gegaan naar 1 website.

Bezoek de Nieuwe Website

 

Vind de gekleurde trouwjurk die bij je past

Een gekleurde trouwjurk is perfect voor de bruid die niet conventioneel is en het graag nét even anders doet dan anderen. In de bruidswinkel van Bruidshuis Elly vind je een uitgebreide collectie gekleurde bruidsjurken in verschillende maten en stijlen. Of je nu op zoek bent naar een gekleurde trouwjurk met een romantische uitstraling, of juist een kort model zoekt; in onze bruidsmode collectie vind je het zeker!

Vier de liefde in alle kleuren

Trouwen hoeft natuurlijk helemaal niet in het wit. Het gaat erom dat jij kunt stralen in de jurk waar je van droomt. Welke kleur dat ook is, de jurk zorgt ervoor dat jij de bruiloft van je dromen beleeft. We hebben allerlei soorten stijlen en modellen jurken en accessoires. Bekijk bijvoorbeeld ook onze gekleurde hakken of ballerina's of en helpen je graag.

Een gekleurde trouwjurk kopen bij Bruidshuis Elly

Wil jij graag trouwen in een gekleurde trouwjurk? Bij Bruidshuis Elly adviseren wij je graag bij de aanschaf van jouw droomjurk. We nemen alle tijd en zorgen ervoor dat jouw gekleurde bruidsjurk gratis op maat wordt gemaakt. Ons team van stylistes en coupeuses staat met liefde voor je klaar om jouw mooiste dag compleet te maken. Maak vrijblijvend een afspraak met onze stylisten en pas de mooiste trouwjurken. Wij helpen je graag!

Afspraak maken Neem contact met ons op