Trouwjurken Linea Raffaelli

Voor een uitgebreide collectie trouwjurken van Linea Raffaelli ben je aan het juiste adres bij Bruidshuis Elly. Dit modieuze Belgische merk is ideaal voor de eigenzinnige bruid, die graag haar eigen gang gaat. Bruidsjurken van Linea Raffaelli zijn altijd verrassend en elegant, zodat je altijd het middelpunt van de belangstelling bent op jouw bruiloft. De prachtige details en materialen voldoen aan jouw fantasieën. Ons gepassioneerde team helpt je graag bij het vinden van jouw droomjurk!

Bezoek onze nieuwe website

Bruidshuis Diana & Bruidshuis Elly zijn samen gegaan naar 1 website.

Bezoek de Nieuwe Website

Bruidsjurken voor de vrouw van nu

Opvallend en toch sprookjesachtig mooi, dat kenmerkt de jurken van Linea Raffaelli. Daarmee is de uitstraling van dit merk chique en ongedwongen. Perfect voor de levenslustige bruid die graag een bruidsjurk heeft die nét even anders is. Linea Raffaelli streeft ernaar iedere keer weer unieke ontwerpen te creëren. De trouwjurken bevatten vaak prachtige details zoals:

  • Ruches;
  • Gekreukte stoffen;
  • Applicaties.

Deze worden met liefde aangebracht voor een moderne twist. Je kunt jurken van dit prachtige merk in onze collectie vinden. Onder andere A-lijn stijl trouwjurken en korte trouwjurken zitten in onze collectie. Voor vragen en advies voor jouw perfecte trouwjurk kun je uiteraard altijd bij onze ervaren stylistes terecht.

Trouwjurken van uitmuntende kwaliteit

De trouwjurken van Linea Raffaelli zijn bijzonder en maken van iedere bruid een uniek plaatje. De jurken staan daarnaast voor hoogstaande kwaliteit en draagcomfort. Enkel de beste Spaanse en Italiaanse stoffen worden in de trouwjurken verwerkt. De jurken worden met veel zorg ontworpen en gemaakt. Wij zijn dan ook erg trots dat dit merk bij ons in Bruidshuis Elly mag hangen, zodat jij als bruid uit deze prachtige collectie een jurk mag kiezen die volledig bij jou past!

Trouwjurken van Linea Raffaelli kopen?

Wil je graag de trouwjurken van Linea Raffaelli passen? Kom dan naar Bruidshuis Elly! Onze bruidswinkel heeft een grote collectie trouwjurken. Voor lingerie en accessoires helpen we je ook met liefde. Je bent van harte welkom om de bruidsjurken te komen passen met het professionele advies van onze stylistes. Wij zorgen dat je jouw droomjurk vindt en onze coupeuses zorgen dat deze gratis op maat wordt gemaakt. Maak direct een afspraak, wij helpen je graag!

Afspraak maken Neem contact met ons op