Strapless trouwjurk

Wil jij graag trouwen in een strapless trouwjurk? Een bruidsjurk zonder bandjes of mouwen staat vaak erg elegant. Het is daarom ook niet raar dat veel bruiden dromen van een strapless bruidsjurk. Bij Bruidshuis Elly ben je aan het goede adres voor allerlei soorten bruidsjurken! Onze bruidsmode collectie is groot en omvat veel soorten, stijlen en maten. Ook voor bruidsjurken zonder bandjes bieden wij verschillende silhouetten en stijlen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droomjurk!

Bezoek onze nieuwe website

Bruidshuis Diana & Bruidshuis Elly zijn samen gegaan naar 1 website:

Bezoek de Nieuwe Website

Strapless moet perfect zitten

Een strapless trouwjurk kan snel afzakken als deze niet goed op maat is gemaakt. In de bruidswinkel van Bruidshuis Elly zorgen we dat jouw bruidsjurk niet zal afzakken op jouw grote dag!

  • Deskundige coupeuses maken trouwjurken gratis op maat, dus de ongemakken van een strapless trouwjurk zijn ver te zoeken; 
  • Onze ervaren stylistes helpen je daarnaast graag bij het vinden van bijpassende accessoires en lingerie;
  • Ons gepassioneerde team staat voor je klaar om de jurk van jouw dromen te vinden!

Jij kiest voor jouw mooie dag

Dat je een strapless trouwjurk wilt is één, maar dan komen er nog zo veel andere keuzes kijken. Wij bieden een ruim assortiment aan:

  • merken;
  • materialen;
  • kleuren;
  • stijlen.

Laat je niet beangstigen door de hoeveelheid keuzes die je moet maken. Wij helpen je erbij!

Strapless trouwjurk kopen

In de bruidswinkel van Bruidshuis Ellykun je je goed laten adviseren over de aanschaf van een strapless trouwjurk, maar ook over het uitkiezen van bijpassende bruidslingerie en accessoires. Door onze goede zorgen heb jij de perfecte strapless bruidsjurk op jouw trouwdag! Maak direct een vrijblijvende afspraak bij onze bruidswinkel in Zwanenburg (tussen Amsterdam en Haarlem) en vind jouw perfecte trouwjurk!

Afspraak maken Neem contact met ons op