Bruidslingerie Utrecht

Lekker zittende bruidslingerie is extreem belangrijk tijdens de belangrijkste dag van uw leven. Kom langs onze winkel nabij Utrecht voor meer informatie.Op zoek naar bruidslingerie in de buurt van Utrecht? Bij Bruidshuis Elly hebben we een uitgebreide collectie bruidslingerie. Wij helpen je graag de lingerie te vinden die past bij jou én je trouwjurk.
 

Bezoek onze nieuwe website

Bruidshuis Diana & Bruidshuis Elly zijn samen gegaan naar 1 website.

Bezoek de Nieuwe Website
 

Bruidslingerie: belangrijker dan je denkt

De juiste bruidslingerie vinden is zo simpel nog niet. Er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden: je bruidslingerie moet onzichtbaar zijn onder je trouwjurk maar ook de juiste steun bieden aan de lichaam, lekker zitten maar ook spannend genoeg zijn voor tijdens de huwelijksnacht. Het is dan ook aan te raden om je uitgebreid te laten adviseren bij de aankoop van bruidslingerie, zodat jij je op je huwelijksdag mooi én comfortabel voelt.
 

Bruidslingerie kopen in omgeving Utrecht

Wil je bruidslingerie kopen in de buurt van Utrecht, kom dan naar Bruidshuis Elly. Wij adviseren je uitgebreid bij het uitzoeken van de juiste lingerie. Onze ervaren stylistes begrijpen als geen ander wat bij jou én jouw trouwjurk past. Maak nu een afspraak, je bent van harte welkom.    

Afspraak maken Neem contact met ons op