Trouwjurken Nieuw-Vennep

Trouwjurken van top kwaliteit, te koop bij Bruidshuis Elly nabij Nieuw-VennepBen je op zoek naar trouwjurken in de buurt van Nieuw-Vennep? Kom dan langs bij Bruidshuis Elly. Bij ons slaag je ongetwijfeld in je zoektocht naar die ene geweldige trouwjurk.

 

Bezoek onze nieuwe website

Bruidshuis Diana & Bruidshuis Elly zijn samen gegaan naar 1 website.

Bezoek de Nieuwe Website

 

 

Topmerken

Bruidshuis Elly in omgeving Nieuw-Vennep heeft een geweldige collectie bruidsjurken. Met trots mogen wij zeggen trouwjurken te verkopen van internationaal gerenommeerde topmerken zoals:

Of je nu zoekt naar een klassieke of een moderne jurk, een witte of een gekleurde, een lange of een korte: wij hebben ook jouw droomjurk in de collectie.

Trouwjurken kopen in omgeving Nieuw-Vennep

Wil je trouwjurken komen passen in omgeving Nieuw-Vennep, dan kun je heel gemakkelijk een afspraak maken. Bekijk onze collectie trouwjurken alvast online. Onze deskundige stylistes helpen je in alle rust om een bruidsjurk te vinden die helemaal bij jou en jouw trouwdag past. Vervolgens zorgen onze vakkundige coupeuses ervoor dat je jurk gratis op maat gemaakt wordt. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.     

Afspraak maken Neem contact met ons op